Beskrivning

Vänligen se mina frakt- och betalningsvillkor innan du bjuder - här beskrivs också hur betalning ska ske vid sampackning av flera auktionsvinster vid samma auktionstillfälle.

OBS! Denna modell är i skala 1:100.

En statisk displaymodell av det bayerska KBSB S 3/6 snälltågsångloket av s kPacific-typ av Atlas Editions fabrikat.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning skall ske via Traderas betalningsfunktion.
Om du vunnit fler än en auktioner/köpt mer än en produkt, så sampackar jag givetvis. När du inom tre dygn är klar med dina inköp (även köp i min Tradera-butik inom denna period ingår) så klickar du på "Begär samfraktpris".

FRAKTVILLKOR
OBS! Jag skickar INTE som skrymmande brevförsändelse med Postnord AB!!!
Frakt inom EU sker med Schenker (vilket då är spårbart och försäkrat upp till ett värde av SEK 5000), om det summerade värdet överstiger max försäkringsvärdet SEK 5000 så delar jag i första hand upp i fler försändelser i syfte att försändelserna skall bli fullvärdesförsäkrade. Enskilda objekt som överstiger ett värde om 5000 kronor skickas dock som Rek med PostNord AB (som erbjuder ett högre försäkringsvärde).Försändelser till länder/regioner utanför EU (t ex Norge, Åland, Grönland, Schweiz, UK eller USA) kan ej ske med Schenker! Avvakta då att jag ändrar till annat bolag och åsätter fraktpris, jag kontaktar dig via e-mail då jag gjort detta.

ÄNDRING AV LEVERANSADRESS ELLER VAL AV SCHENKER-OMBUD FÖR UTLÄMNING
Om du önskar få försändelsen levererad till en annan adress eller person än den som du har registrerad i ditt Tradera-konto. ändra detta i samband med att du betalar frakten.
Om du önskar få försändelsen sänd till ett annat Schenker-ombud än det som föreslås automatiskt av Traderas system, välj det önskade ombudet i samband med att du betalar för frakten.

Objektsnr 630924158

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:44

Atlas Edition KBSB S 3/6 displaymodell fint skick skala 1:100

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mölle-Mats

ÄNGELHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 318 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?