Beskrivning

Vacker unik kristall i Druv Agat fylld med sina "kristall-bubblor" som kännetecknar stenen.

Längd: 5 cm
Bredd: 3 cm
Vikt: 18 gram

Underbart fint kluster i den speciella kristallen Lila Druvagat. (Botryoidal ) Denna kristallen blir bara dyrare och dyrare i pris.

Denna kristall är en otrolig raritet som endast finns i en mindre mängder. En mycket sällsynt sten som är både unik och eftertraktad. En fantastisk bit i en samlares kollektion.??Längd: cm?Bredd: cm?Vikt: 17 gran ??-Skickar alltid min kristaller renade.?Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.??* Druvagat

Druv Agat bär på ljuva, lugnande, avstressande och positiva egenskaper som sägs kunna hjälpa dig som användaren att tyda drömmar och stärka intuitioner. Den kan stötta dig vid beslut, hjälpa dig att blicka inåt och öppna upp dina sinnen för en klarare syn. Druv Agat sprider lugn och harmoni hos dig som bärare och bidrar till en känsla av möjligheter. Många anser att denna sten är en problemlösare genom att den hjälper dig att se det som är viktigt och vad just du bör fokusera på. Denna sten kan försvara användaren vid inre negativa tankar och rädslor, samtidigt som den skänker stöd som kan vara mycket användbart vid känslomässiga sår och tuffa perioder i livet.

Druv Agat är en starkt andlig sten som vibrerar på den högre frekvensen och underlättar kontakten med änglar. Denna sten påstås vara en mycket bra sten att använda sig av speciellt i början av sin spirituella resa då den kan erbjuda andlig vägledning, stärka ditt andliga uppvaknande och guida dig inom din spirituella utveckling samtidigt som den hela tiden skyddar dig mot oönskade energier. Druvagaten är mycket användbar och ger bästa effekt vid meditation.

Druv Agat verkar på både tredje ögat och kronchakrat vilket aktiverar den andliga förmågan och förståelsen för sitt eget inre.?
?Jag samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment.

Objektsnr 629803677

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 07:47

*Ovanlig* Kristall kluster i Lila Druvagat Botryoidal

Pris

221 kr

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

334 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?