Beskrivning

5 olika stenar

1.) Röd - Röd Jaspis
Jaspis lyfter fram din
naturliga skönhet genom att stärka vitalitet och livskraft. Tillförsikt
till vår egen väg genom livet och till universums skapande kraft ger
skönhet och styrka. Jaspis stödjer oss genom livets naturliga processer
såsom graviditet, födelse, pubertet och åldrande. Det indianska ordet
för röd jaspis betyder ”regnbringare” och den användes i ceremonier för
att be om regn. Röd jaspis har också traditionellt använts i slagrutor.

2.) Grön - Grön Aventurin
Grön Aventurin kallas ofta "spelarens sten" eftersom den stärker din tur i alla aspekter av livet, oavsett om det är pengar, arbete, spel eller kärlek. Det är en riktigt bra liten sten att ha i fickan när du behöver svänga något till din fördel. Och även om tur ensamt inte kommer att göra skillnad, är det alltid bra att förbättra dina odds. Kom bara ihåg att lyckan följer de väl förberedda. Grön Aventurin ger dig självförtroende och ett avslappnat lugn för att se livet när det är som bäst. Du får energi och is i magen att ta lite kalkylerade risker och prova nya vägar. Grön Aventurin kan hjälpa till med hjärtproblem och kan, precis som kristallolja, hjälpa till med hudsjukdomar.

3.) Röd/grön - Unakit
Unakit fokuserar din energi i nuet. Det ger dig förmågan att bara vara närvarande. Det stärker dina meditationer och får ditt 3:e öga att se klart. Det skapar balans i din kropp och dina känslor. Det hjälper dig att frigöra de giftiga energierna från det förflutna och att gå framåt i din egen kraft. Unakit stärker dig under graviditeten och efter förlossningen. Det kan lindra klimakteriet. Det främjar läkning från långvarig sjukdom och det ger frisk hud och starkt hår. Unakit är en vacker gulgrön sten med rosa fläckar. Geologiskt är Unakit en grön epidot med rosa fläckar av flätspade. Det är uppkallat efter
Unaka-bergen i North Carolina, där det först hittades. Det finns främst i USA, Kina och Sydafrika.

4.) Blå - Turkos
Turkos är den ultimata healerstenen. Det läker både din fysiska kropp och känslomässiga smärta. Det ger din kropp och energi i balans och hjälper dig att bli mindre känslomässigt driven. Stenen omfamnar dig medkärleksfull och välkomnande energi och hjälper dig att vara mindre självisk.
Turkos stärker hela kroppen och hjälper till att läka alla sjukdomar och smärtor. Det stärker ditt immunförsvar och förbättrar din hälsa totalt sett. Turkos kommer oftast att vara turkos, men kan variera i ett hav av nyanser från ganska ljus till en mörkblågrön färg. Stenens yta är ofta ganska knutig med djupa svarta eller grå markeringar
och strukturer.

5.) Svart - Hematit
Hematit kallas ofta blodsten då järnet i hematiten färgar vattnet blodrött när den slipas. Den kan även kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematitenkan locka fram. Hematiten står också för balans mellan yin och yang, manligt och kvinnligt. Envishet, integritet och förmåga att aldrig ge upp är kvalitéer som hematit vill locka fram hos oss.

Objektsnr 628479251

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 21:11

Healingstenar - Vänskap, vänner Healing,läka, chakra, new age, meditation, yoga

Pris

100 kr
Annonsen är avslutad

rökelsekungen

Slottsbron, Sverige

5.0

rökelsekungen

Företag

Toppsäljare

396 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?