Beskrivning

I denna annons budar du på ett av armbanden! Har med flera i annonsen för att visa mer i effekt hur de ser ut.
Ett väldigt vackert kristallarmband i Gul Citrin.
Omkretsen ligger på: 18 cm normal storlek.
Storleken på pärlorna är 8mm.

Citrin kommer från en familj av gula ädelstenar som är kända för sin varma, blekgula färg och livfulla energi. Det är en kvartskristall i olika nyanser, från mjukt ljusgult till djupare bärnstensfärgade toner.

Idag är citrin en populär ädelsten för smycken och för användning i kristallhealing och meditation. Den bärs ofta som en talisman för att locka till sig överflöd och välstånd. Den förknippas med solar plexus chakra i övre delen av buken och med personlig kraft, självförtroende och matsmältningshälsa.

Citriner Betydelse och historia
Citrin har värderats för sin skönhet och energi i århundraden. Namnet kommer från ett gammalt franskt ord som betyder "citron", vilket återspeglar dess ljusa, gula färg.

Genom historien har citrin förknippats med överflöd, välstånd och positivitet.

I gamla kulturer trodde man att citrin hade kraftfulla helande egenskaper. Stenen användes ofta i kristall-healingspraktiker för att främja känslomässig balans, stimulera matsmältningen och öka cirkulationen. Man trodde också att den skulle avvärja negativa energier och främja en känsla av välbefinnande.

På medeltiden trodde man att citrin hade förmågan att avvärja onda tankar och främja mental klarhet. Den bars ofta som en talisman för att skydda och locka till sig överflöd och lycka.

Fysiska egenskaper
Citrin är en medlem av kvartsfamiljen av mineraler och finns ofta i naturliga mängder. Naturliga citriner är sällsynta och högt värderade, men de flesta citriner idag är värmebehandlade ametist eller rökig kvarts. Denna behandling ger stenen en gul färg och kan förstärka dess helande egenskaper. Citrin är en relativt hård ädelsten med ett betyg på sju på Mohs hårdhetsskala, vilket gör den lämplig för vardagligt bruk. Den är också ganska motståndskraftig mot repor och andra typer av skador, vilket gör det mindre sannolikt att den blir matt eller förlorar sin glans med tiden.Citrin Helande egenskaper och fördelarCitrin är en kraftfull ädelsten med många helande egenskaper och fördelar. Dess varma, gyllene nyans stimulerar och aktiverar solar plexus chakra, som förknippas med personlig styrka, självförtroende och matsmältning.

Mentala helande egenskaperCitrin är känt för sin förmåga att främja mental klarhet och fokus. Den kan hjälpa till att rensa bort negativa tankar och destruktiva tendenser, så att du kan gå vidare med självförtroende och styrka. Citrin anses också främja kreativitet och bidra till att minska känslor av ångest och stress.

Fysiska läkande egenskaper

Citrin är en kraftfull andlig och metafysisk helande sten. Den anses bidra till att öka den personliga kraften och självförtroendet och till att locka till sig överflöd och välstånd i ditt liv. Citrinstenen förknippas också med solens energi och används ofta för att främja andlig tillväxt och inre omvandling.

Citrin är känd som "köpmannens sten" och tros locka till sig överflöd och framgång i affärsverksamheter. Dess vibrerande energi är i linje med solar plexus chakra, vilket främjar självförtroende och personlig styrka. Genom att införliva citrin i ditt dagliga liv, oavsett om du bär smycken eller placerar den i ditt hem eller på kontoret, kan du utnyttja dess kraftfulla energi och attrahera ekonomiskt överflöd och rikedom.

-Samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment-

Objektsnr 630565163

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 15:01

Kristallarmband i Kristallen Citrin

Pris

99 kr

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

336 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?