Beskrivning

Tarot är ett logiskt system som du lätt kan lära dig, och sedan genom det aktivera din intuition allt eftersom, på så sätt får du också ut det bästa och mesta av dina kort. Det här är en bra bok att börja med.

Du får tips på hur du ska komma igång, vilken lek du ska välja, vilka rutiner som finns och hur du ställer din fråga för att få ett tydligare svar. Självklart lär du dig också hur man tolkar korten, både enskilda och tillsammans.

Du får även råd om hur du ska ändra dina tankar vid läggningar som visar på negativa aspekter, allt för att kunna skapa din framtid på ett bättre sätt eller åtminstone din upplevelse av den.

Boken är skriven i ett flöde och det är så den ska läsas, från första till sista sidan medan du lär känna dina kort. Allt är berättat på ett enkelt och roligt sätt och fakta om korten vävs ihop med historier och metaforer.

Du finner även ett facit i boken med tolkning till alla 78 korten på alla positionerna i Elementstjärnan.

Så vad väntar du på? Häng med!

Häftad ny bok. 304 sid.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektsnr 630180146

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:57

Tarot. Korten på Bordet - Ylva Trollstierna Ny bok

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nellie_75

Knäred, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 441 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?