Beskrivning

Återupplev storhetstiden inom RC-racing med Kyosho Turbo Optima från Legendary Series! Denna noggrant reproducerade modell tar dig tillbaka till 80-talet när Turbo Optima satte standarden på banorna, nu med modern tillförlitlighet och prestanda. För både entusiaster och samlare erbjuder denna modell en unik möjlighet att äga en bit av RC-historien, uppdaterad för dagens krav.

Kyosho Turbo Optima Legendary Series är byggd med samma precision och uppmärksamhet på detaljer som gjorde originalet ikoniskt. Denna 4WD buggy har en robust och lätt aluminiumram som garanterar både hållbarhet och snabbhet. Med sina oljefyllda stötdämpare och avancerade drivsystem levererar denna modell enastående stabilitet och hantering på alla typer av terräng.

Denna reproduktion skiljer sig genom sin trohet till originalets design, samtidigt som den integrerar moderna förbättringar för att maximera körupplevelsen. Varje detalj, från chassit till fjädringarna, har återskapats för att erbjuda både nostalgisk charm och toppmodern funktionalitet.

Säkra din Kyosho Turbo Optima från Legendary Series och bli en del av en rik tradition inom RC-racing. Upplev den perfekta blandningen av klassisk design och modern teknik, och återupplev spänningen från en svunnen tid på ett helt nytt sätt!

Observera, Sändare och mottagare ingår om slutpriset går över 4000 SEK

Elektronik som ingår är;
Hobbywing 21,5T Motor
servot är ett digitalservo från Amewi
Ingår även ett 2S-batter.

Bara chassiet går på strax under 5000 SEK

Objektnr 633638499

Visningar 528

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 19:37

Kyosho Turbo Optima - Legendary Series

Utropspris

|0 Bud

3 900 kr

Auktionen avslutades utan bud

PeterAmplus

Enskede Gård, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

279 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?