Beskrivning

Ett fartfyllt spel för hela familjen. För 1-8 deltagare. från 7 år. Speltid 15 - 30 minuter. Ask och spel är i fint skick. Helt komplett, alla
korten är kontrollräknade och där finns gott om poängblock kvar. Timern är testad och fungerar som den ska, den är dessutom är helt mekanisk och behöver inga batterier.

OBS! LÄS TEXTEN INNAN BUD/KÖP!

Innan du trycker på budknappen vill jag att du har läst och förstått traderas användaravtal: https://info.tradera.com/anvandaravtal/

I och med att du trycker på budknappen ingår du ett avtal med säljaren att du har förbundit dig juridiskt att köpa objektet i auktionen till det pris du angivit. Bjud därför bara om du tänker fullfölja affären.

Jag har tyvärr inte tid med några möten så därför är ingen avhämtning möjlig. Allt skickas oavsett om du bor i närheten eller ej

Tradera upplyser vinnaren om betalning via mail vid vunnen aktion. Ha därför till vana att kolla ditt spamfilter om du inte får något mail. Betalning mig tillhanda senast 3 bankdagar efter aktionsavslut, om inte annan överenskommelse gjorts. Kan du inte betala i tid eller vill lägga bud på flera av mina aktioner med olika slutdatum så vänligen kontakta mig innan bud för eventuell senarelagd betalning. Det är upp till köparen att hålla koll på sina aktionsvinster samt betala dessa i tid.

Jag paketerar noggrant, men kan inte ansvara för postens eller andra leverantörers hantering av paket och ersätter inga försvunna försändelser. Mitt ansvar upphör vid inlämningsstället. Klagomål om pakethantering får göras hos respektive leverantör. Det flesta försändelser innehåller dock någon form av försäkring och spårning.

Då du köper av en privatperson gäller inte konsumentköplagen. Skulle du trots allt vara missnöjd med varan så kontakta mig först för en lösning. Att lämna negativa omdömen löser inte problemet.

Lycka till

Objektsnr 627800773

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 19:30

Panik, komplett i fint skick!

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Auktionen avslutades utan bud

TCB002

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?