Beskrivning

Kortlek i specialutgåva med spelkort inspirerade av den animerade filmen från 1968.

Följ med Paul, John, George och Ringo när de tar en resa på en gul ubåt till Pepperland för att rädda de musikälskande invånarna från Blue Meanies!

Förstklassiga spelkort med fansens favoritfigurer och konstverk från det ikoniska animerade musikaliska äventyret. Däcken är illustrerade med anmärkningsvärda detaljer och färgglada, livfulla bilder. "It’s all in the mind y’know!”

All You Need Is Love

Kartongen är klädd i Yellow Submarines ikoniska stil och representerar perfekt karaktären och livet i både filmen och albumet med bandmedlemmarna: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison och Ringo Starr. Med taktil prägling och djupsvarta folieaccenter är detta några av de mest livfulla och lekfulla mönster vi någonsin har producerat.

All Together Now

Kartongen, baksidan och alla kortytor har utformats minutiöst för att hylla Yellow Submarine. Ta en tur till Pepperland varje gång du håller korten i handen och tar fram dem för att spela; du kommer att känna att du har blivit en del av filmen!

Ta ett dopp i den underbara, nyckfulla världen av Yellow Submarine och bli en del av den upplevelse som revolutionerade animationskonsten. Folket i Pepperland kommer att vara glada över ditt besök - Chief Blue Meanie måste stoppas!

theory11 är världens största producent av lyxiga, designade, spelkort. Alla spelkort trycks i USA av United States Playing Card Company (USPCC) med vegetabiliskt bläck, på premiumpapper, från hållbara skogsbruk. Resultatet är något utöver det vanliga, när det både kommer till kvalité och detaljer.

© 2021 Apple Corps Ltd. A Beatles™ Product.

Objektsnr 631478925

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 11:27

theory11 - The Beatles Yellow Submarine

Pris

159 kr

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?