Beskrivning

Cards Against Humanity: International Edition är det ultimata partyspelet för dem som vågar vara lite "horrible". I varje omgång ställer en spelare en fråga från ett svart kort, och alla andra svarar med sitt roligaste vita kort.

Detta är huvudspelet som du bör köpa först. Cards Against Humanity: International Edition innehåller totalt 600 kort (510 vita och 90 svarta), vilket ger dig massor av möjligheter att skapa hysteriska kombinationer. Vi har behållit kändisar som "Robert Downey Jr." och "Stalin" i spelet, samtidigt som vi har tagit bort obskyra amerikanska referenser som du kanske inte skulle förstå.

Det här spelet är perfekt för spelkvällar och sammankomster med vänner. Rekommenderad ålder är från 17 år och det kan spelas av 4-20 spelare. Spelet har en speltid på cirka 30-90 minuter och alla regler är på engelska, så se till att alla deltagare förstår språket.

Vänligen observera att Cards Against Humanity: International Edition är avsett för en vuxen publik och kan innehålla kontroversiellt och sarkastiskt innehåll. Ge er själva tillåtelse att skämta och ha kul under spelets gång.

Rekommenderad ålder: Från 17 år | Antal spelare: 4-20 | Speltid: Ca 30-90 minuter | Regelspråk: Engelska

Objektsnr 630199079

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 21:41

Cards Against Humanity, INTL edition

Såld för

200 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?