Beskrivning

Säljer ett paket med Cthulhu Death May Die, komplett och i fint skick. Paketet inkluderar Core box, Season 2 som inte finns att köpa i butik längre (utan låda, annan låda finns dock) samt Black Goat of the Woods. Massvis med miniatyrer (typ 100 stycken), tokens, map tiles osv att spela med i oändlighet.

Det här är ett helt fantastiskt spel baserat på HP Lovecrafts Cthulhu-mythos och utspelar sig på 1920-talet. Ni/du spelar som utredare som ska undersöka olika platser där underliga saker pågår och i slutändan möte och besegra Cthulhu eller annan slutboss.
Ni måste under resans gång släppa efter för galenskapen tillräckligt mycket för att bli starka nog för att klara av att möta slutbossen, men ni får inte bli för galna för då går er karaktär under.
Mekaniken där spelet kombinerar insanity, stress och health är briljant och spelets betyg 8,3/10 på Boardgamegeek är mer än välförtjänt.
Ett av mina personliga favoritspel, säljer endast eftersom jag fått tag i ett målat exemplar istället.

Core-kartongen och Black Goats dito har visst hyllskav men alla som har koll på det här spelet vet att dessa kartongernas material lätt skadas i hörnen. Inget som påverkar spelbarheten.

Har kontrollräknat allt och det är komplett, (tidigare stod det att Hastur-lådan inte fanns med, men jag har hittat den nu).

Finns i Gustavsberg på Värmdö men kan tas med in till Stockholm city på vardagar. Kan så klart även skickas mot fraktkostnad om det föredras.

Objektsnr 630215023

Visningar 462

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:47

Cthulhu Death May Die (Core box + Season 2 + Black Goat of the Woods)

Slutpris

|

1 663 kr

Auktionen är avslutad

Zhalindor vann auktionen

kausti

Gustavsberg, Sverige

5.0

kausti

Verifierad

Toppsäljare

128 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?