Beskrivning

Ett set med spelfigurer till spelet ”Catan: Rise of the Inkas” (’Inkarikets Uppgång’) i serien ’Catan Histories’. Spelet innehåller ursprungligen figurer i ett utförande som föreställer Inka-riket. Detta set har å andra sidan spelfigurer förställande nationen ”Aztec”.
Setet innehåller följande pjäser:

8 Byar
2 Städer
7 Vägar

Just detta set kommer i en unik pool-blå färg. Spelfigurerna är perfekta för den som vill sticka ut lite med sina pjäser eller helt enkelt tröttnat på figurerna från originalspelet.
De är kompatibla med originalfigurerna, men har alltså ett annat utseende. De är givetvis även kompatibla med ’snåren’ (ej inkluderade) ifrån originalspelet.

Ett helt nytt och oanvänt set. Inofficiell utgåva.

Om du hellre vill ha ett set med spelfigurer i detta utförande till originalutgåvan av Catan (5 byar, 4 städer, 15 vägar) - se då våra övriga annonser.
Se våra övriga annonser för att hitta fler färger och figurer till alla tillgängliga Catan expansioner, samt fristående spel från Catan.

(Enbart setet med spelfigurerna som redogörs här ovan i beskrivningen ingår denna annons. Övriga delar, brickor och figurer i bilderna används endast för illustration, t.ex rövaren)

[Möjlighet till samfrakt med flera artiklar finns - betala bara för en frakt]

Objektnr 632181325

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 3 jun 20:16

Catan: Rise of the Inkas - Aztec Set - Pool Blue

Pris

87 kr

SettlersOfCrypto

Oskarshamn, Sverige

5.0

Verifierad

77 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?