Beskrivning

Jag önskar INTE några KÖPFÖRFRÅGNINGAR efter auktionens slut!! Är ni intresserad av objektet så var snäll och bjud på auktionen på ett normalt sätt!! Tack!!

Absolute Victory - World Conflict 1939-1945 - NY OÖPPNAD!

Ett FANTASTISKT Strategispel, perfekt för den inbitna strategen !!, REKOMMENDERAS!!

Se Gärna Länk nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=lmD0Fn7EDEY

Varan säljs enligt skicket på bilderna som visas och beskrivningen som anges. Det som syns på bilden är det som medföljer.

Betalningen sker MAX 3 dagar efter auktionens avslut! Vill ni fråga om det går att betala efter 3 dagar så vill jag att ni hör av er i GOD tid före auktionen avslutas. Risk för negativt omdöme om inte betalningen inkommer inom 3 dagar!!!

Jag samfraktar givetvis (Om inta annat anges i annonsen!!), har ni ropat in flera saker så hör av er till mig angående totala fraktkostnaden så snabbt ni kan.

Jag skickar endast till den adress som finns på Tradera, så kolla att ni har skrivit korrekt adress!!

Jag ansvarar inte skador på varan som uppstår under frakten!!

Om du ropat in en sak som måste hämtas, måste ni kontakta mig så att vi kommer överens om en tid som passar!! Varan MÅSTE betalas INNAN ni hämtar den!!!

Är det något du undrar över så bara skicka mig ett meddelande via Traderas meddelandetjänst, jag svarar INTE på sms eller annat via telefon!!! Och fråga i GOD tid så jag hinner svara, helst en dag eller två innan auktionens avslut!!

Skulle det vara så att du är missnöjd av någon anledning, så hör av dig till mig först INNAN negativt omdöme kastas på varandra, allt går och lösa till det bästa.Lycka Till!

Objektsnr 630192954

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 19:41

Absolute Victory - World Conflict 1939-1945 - NY OÖPPNAD!

Utropspris

|0 Bud

995 kr

Auktionen avslutades utan bud

Anndamjanov

Halmstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 197 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?