Beskrivning

Populära EXIT the game i varianten Hemligheternas hus. Läs mer om spelet nedan om du inte känner till det. Egentligen ska dessa spel bara kunna spelas en gång då man ska klippa/vika/skriva osv för att komma fram till svaren. Vi har dock spelat detta utan att förstöra någonting, det är alltså öppnat och spelat en gång men helt intakt och allt ingår.

"I Exit-spelen får du uppleva ett Escape Room i ditt eget hem. Spela själv eller med upp till 4 deltagare och lös spelets olika gåtor och pussel för att ta dig vidare och klara spelet. Kör ni fast finns ett enkelt system med ledtrådar så att ni alltid kan hitta rätt nivå för er grupp. Upplevelsen tar 1-2 timmar och är rätt beroendeframkallande. Ingen uppkoppling eller app behövs för att spela, allt som krävs finns i lådan.

I Hemligheternas hus är du bjuden till en tillställning i ett gammalt hus. När du ankommer hamnar du i en situation där du tvingas delta i ett makabert spel. Klockan tickar och det är inte mycket tid kvar nu om du skall hinna ta dig ur detta levande. Kan du fly innan det är för sent?

Svårhetsgrad: 3 av 5"

...

Se gärna mina andra auktioner, samfraktar självklart. Se min profil för mer info men om du har några frågor eller vill ha fler bilder eller mått så bara hör av dig! :)

Objektnr 631627365

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 21:48

EXIT the game Hemligheternas Hus escape room spel

Slutpris

|

76 kr

Auktionen är avslutad

Lotten79 vann auktionen

doppelkeks

Malmö, Sverige

4.9

doppelkeks

Verifierad

Toppsäljare

1 214 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?