Objektet har utgått.

Noizezz hörselskydd med specialfilter (Orange 19 dB)

187 besökare

Annonsen är avslutad

375kr

 • Frakt
  • DB Schenker (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Noizezz lila dämpar 19 dB.

Noizezz är tillverkade av diskret transparent silikon och har en unik patenterad design som helt saknar utstickande delar.
Eftersom de inte sticker ut ur örat kan du använda Noizezz tillsammans med till exempel glasögon och hjälm utan problem.
Du undviker också risken att någon stöter till hörselskyddet så att det åker in i örat. Noizezz är det perfekta valet för dig som söker ett diskret hörselskydd med bra ljudåtergivning.

Noizezz hörselskydd är speciellt utformade för att sitta bekvämt i hörselgången. Toppen består av flexibla lameller i allergitestad silikon som anpassar sig efter formen på hörselgången och bildar ett tredubbelt skydd mot skadligt ljud.
Då filtret inte täpper till örat, utan låter luft passera fritt, slår det dessutom aldrig lock för öronen. Noizezz hörselskydd är med sin unika passform så bekväma att du till och med glömmer att du har dem på dig.

Noizezz hörselskydd levereras med ett lätt och robust metalletui där du kan förvara dina skydd när du inte använder dem. Etuiet skyddar också effektivt hörselskydden från att bli smutsiga.
Etuiet mäter endast 41 mm i diameter, väger 12 g och ryms enkelt i fickan eller i handväskan.

Noizezz hörselskydd är resultatet av flera års forskning av världsledande experter inom området. De använder ett patenterat filtersystem som effektivt dämpar de skadliga frekvenserna samtidigt som det är enkelt att uppfatta tal. Noizezz hörselskydd är av mycket hög kvalitet och du kan använda dem om och om igen i flera år. De är dessutom miljövänliga, allergitestade och CE-godkända.
Om du sköter om dina Noizezz så håller de länge och det är dessutom mycket enkelt. Ta bara ut filtrena och tvätta silikonproppen med en mild tvål i ljummet vatten.

Noizezz hörselskydd finns med tre olika uppsättningar filter som ger olika grad av dämpning.
På så vis kan du själv enkelt välja hur mycket du vill sänka volymen.