Beskrivning

Alla produkter vi säljer är nya och oanvända.

Magnifikation: 10-gånger, 15-gånger, 20-gånger, 25-gånger; förstoringsglas för vänster och höger öga med lysdiod.Personliga linser/förstoringsanordningar kan lätt monteras och monteras isär.Den perfekta förstärkaren kan göra saker som tandläkare, elektriker, juvelerare, sömnad, hantverk, skönhet, målning och äldre.

4 olika förstoringar: 10x / 15x / 20x / 25x; 2 vänstra och högra lysdioder (kan justeras inom 180:; justerbart intervall); personliga linser och förstoringsanordningar kan lätt monteras och monteras isär.Den perfekta förstärkaren kan göra saker som tandläkare, elektriker, juvelerare, sy, hantverk, skönhet, målning och de äldre brukar göra.

Fyra olika förstoringar kan snabbt bytas ut.Huvudbands förstoringsglas är så lät t att du inte känner någon börda eller obehag.

Armband och hårband är utbytbara; de är utbytbara med armband; handfria greppklämmor och hårband är utbytbara för mer bekväm och tajt klädsel; parenteser och hårband är utbytbara; de är utbytbara med varandra.

Lämplig för närbesök, vakthållning, tillverkning av smycken, elektronisk reparation eller reparation av instrument; idealisk för samlingar, kretsar, juvelerare och armbandsur, insamling, kretsmönster, maskinkonstruktion, elektronisk reparation, identifikation av smycken, klockreparation och mikrogravering, modeller.Fält för urmakare och elektroniska komponenter, maskinmaskiner, elektronisk reparation, identifikation av smycken, klockreparationer och mikrogravering osv.

** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.
** Betalning till oss görs via Traderas ägare Paypal som är en trygghet både för säljare och köpare.
** Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder
**Vår leveranstid är 1-3 veckor

Objektsnr 629250624

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 04:43

Ny LED Magnifik Set Förstoringsglas 10X15X 20X 25X

Slutpris

|

75 kr

Auktionen är avslutad

Alyo vann auktionen

Susango

Yiwu ZHEJIANG, Kina

4.8

Verifierad

Toppsäljare

2 221 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?