Beskrivning

Bara använd 2 gånger för att kolla hur det hela fungerar och uppför sig. Placera ut de olika blocken på golvet och bilen kommer att följa instruktionerna som pilarna eller symbolerna på blocken visar. Bilen har laddbara batterier som laddas via USB.
Dvs nyskick.

Mer info hittar du på länken: https://qubs.toys/products/cody-block

Cody Block kombinerar traditionella träleksaker med modern teknik.. Främjar beräkningstänkande och grundläggande kodningsprinciper utan hjälp av skärmar. Barnen uppmuntras till konkreta, praktiska aktiviteter som uppmuntrar till självständighet, problemlösning samt utvecklar analytiska färdigheter. Ålder: 3-12. Cody Block förvandlar lekområdet till en levande stadsbild, full av imaginära äventyr. Barn kan designa oändliga vägar för Cody, skapa berättelser om vågade flykter, stadsbyggare eller roliga turer när de utforskar sina kreativa städer.

Så fort (nästan i alla fall) jag sett att jag fått betalt så skickas försändelsen. Ställ alla frågor och funderingar till mig via epost innan du lägger ditt bud.
Jag försöker i möjligaste mån att återanvända kuvert o kartonger.
Jag kan bara ta ansvar för mina försändelser fram till brevlådan/servicestället. Jag kan inte, oavsett leveranssätt, ansvara för brev/paket som försvinner i hanteringen eller för transportskador. Objekt som har ett högre värde skickas helst som rekommenderat.
I regel brukar det mesta kunna lösa sig på något sätt - om man kommunicerar - lämna därför inte heller ett negativt omdöme utan att först ha varit i kontakt med mig via e-post - inte telefon.

Objektsnr 630743911

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 15:02

Cody Blocks pedagogisk träbil med rfid styrning.

Utropspris

|0 Bud

999 kr

Slutar om

hgoranh

Bromma, Sverige

hgoranh

Verifierad

730 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?