Beskrivning

Babymobil i trä med färgglada djur; elefant, zebra, lejon och giraff. Mycket fint skick.

Dimensioner: Höjd ca 45 cm, Längd ca 30 cm.

Budgivning och köpavtal:

Genom att lägga ett bud eller genomföra ett köp godkänner du att ingå ett bindande avtal. Se till att du är noga med att läsa hela annonsen och förstå villkoren innan du lägger bud eller genomför ett köp.

Betalning:

Betalning förväntas inom 2 dagar efter avslutad auktion eller köp. Jag använder Traderabetalning.

Frakt:

Fraktkostnader och leveransvillkor anges tydligt i annonsen. Köparen ansvarar för eventuella fraktkostnader om inget annat anges. Jag strävar efter att skicka varan så snart som möjligt efter mottagen betalning. Jag erbjuder samfrakt.

Skick:

Varan säljs i befintligt skick. Granska bilderna noga och läs beskrivningen för att få en bild av varans skick. Defekter som syns på bilder och/eller beskrivs i annonstexten är inte
anledning till en reklamation.

Kommunikation:

Jag värdesätter tydlig och öppen kommunikation. Om du har några frågor eller bekymmer, vänligen kontakta mig genom Traderas meddelandesystem innan du lägger bud eller genomför ett köp. Jag strävar efter att svara inom 24-48 timmar.

Feedback:

Efter avslutat köp uppskattar jag om du tar dig tid att lämna feedback. Jag gör mitt bästa för att erbjuda en positiv och pålitlig köpupplevelse, och din åsikt är viktig.

Objektnr 633139557

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:33

Bebisleksak - Babymobil/Sängmobil i trä med djurfigurer

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Slutar om

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?