Beskrivning

Wooden Farm Harvest Set: Montessori pedagogiska gårdsskördvagn kommer i ett värdepaket. Inklusive 12 träfrukter och grönsaker i olika former, 10 färgglada svampar, 6 morötter i olika storlekar, 1 träkanin med magnetisk ände och 1 trävagn som kan förvara allt inuti.

Långvarig kvalitet: Denna fem-i-ett multifunktionella leksak uppfyller säkerhetsstandarderna. Alla träbitar är gjorda av slitstarkt massivt lindträ, utan grova kanter eller splitter som är en slät touch, färgade med vattenfärg utan skadliga ämnen och är säkert för dina barn och relativt miljövänligt.

Multi-Purpose Learning Cart: Det finns många olika pedagogiska aspekter i en kompakt leksak. Allt-i-ett-paketet är en skjutbil med fyra hjul, en formsorterare, ett färgigenkänningsverktyg, en grönsaks-/trädgårdslärare och en känseltränare. Inspirerar till kreativ lek och utvecklar finmotorik och grundläggande koncept. Kaninen har en liten magnet för att plocka upp svampen också.

Montessori-manipulationsverktyg: Gårdsskördvagnen är en utmärkt montessorileksak med massor av manipulativa delar för att förbättra hand-öga-koordination, finmotorik, fantasilek, färg- och formigenkänning, sortering, kognitiv utveckling och mer! Alla bitar är av trä, och de ljusa färgerna kommer definitivt att få de smås uppmärksamhet.

Taktil och funktionell simulering: Den finmotoriska leksaken är lysande och skulle vara en bra födelsedags-, jul-, påskpresent, etc. Den är också ett perfekt läromedel för hemundervisning eller klassrum. Observera att svampbitarna inte är lämpliga för barn under 3 år, och små barn bör övervakas när de leker.

Objektnr 633641665

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 19:51

Morotsskörd leksaker småbarn, träformsorterare Morotsskördspel förskoleinlärning

Utropspris

|0 Bud

375 kr

Auktionen avslutades utan bud

Smartiii007

Vårby, Sverige

Smartiii007

Verifierad

160 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?