Beskrivning

Dessa är de äkta, vintage, original Scratch 'n Sniff Stinky Stickers, även kända som “luktisar”, tillverkade av TREND Matte på 1980-talet. Dessa är inte nyproduktion eller kopior, utan autentiska klistermärken som tar dig på en resa nerför minnenas allé.

Förpackningen innehåller ett ark med 6 klistermärken. Varje klistermärke har en unik doft, vilket gör dem till ett roligt och nostalgiskt inslag i varje samling. Observera att doften på dessa klistermärken är GRAPE STUFF .

En viktig detalj att notera är att doften på dessa klistermärken har bevarats väl över tid. De har inte försämrats utan doften finns fortfarande kvar på dem, vilket gör dem till en ännu mer värdefull tillgång för samlare.

Dessa klistermärken var mycket populära på 1980-talet och älskades av barn och “kidults” i alla åldrar. De användes för att dekorera anteckningsböcker, mappar, planerare, kort… överallt där du kunde klistra dem!

Dessa klistermärken är perfekta för samlare som vill återuppleva 80-talet eller för dem som vill börja en ny samling. Så oavsett om du vill köpa en eller alla, kommer du att vilja få dina händer (och näsa) på dessa små stinkare, ASAP!

Objektnr 631703168

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 17:13

Vintage 80-tals TREND Matte Scratch 'n Sniff Stinky Stickers -Autentisk Nostalgi

Såld för

200 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?