Beskrivning

Produktbeskrivning:
Välkommen till Fynd Auktioner, din källa för fantastiska vintage fickur. Detta exklusiva exemplar erbjuder klassisk elegans i en tidlös design. Med en diameter på 4,5 cm och tillverkat av legering, är detta ett stilfullt tillbehör som garanterat kommer att imponera.
Detta fickur är utrustat med en pålitlig quartz-rörelse för exakt tidsvisning. Vänligen notera att det inte är vattentätt, så undvik kontakt med vatten. Varje produkt är ny och i fullt fungerande skick enligt bilderna som visas.
Observera att färgerna kan variera något, men bilderna ger en korrekt representation av produkten. Vi strävar efter att ge dig en positiv köpupplevelse. Betalning måste göras inom 2-5 dagar efter avslutad auktion/köp. Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar och vi erbjuder möjlighet till samfrakt vid önskemål.
Som privatkund har du 14 dagars ångerrätt och du står för returfraktkostnaderna. Varan måste returneras i samma skick och i originalförpackning som vid försäljningen.
Vi är dedikerade till att säkerställa att du är 100% nöjd med ditt köp. Om du har några frågor eller problem, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt. Våra produkter förvaras i en rök- och djurfri miljö. Missa inte att besöka våra andra annonser för fler spännande fynd.
Tack för ditt intresse och vi ser fram emot en trevlig budgivning!

Mvh
Fynd Auktioner

Objektsnr 602661125

Visningar 216

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vintage Fickur - Klassisk Elegans | 4,5 cm Storlek | Quartz Movement

Pris

89 kr

Fynd-Auktioner

H, Sverige

4.9

Fynd-Auktioner

Företag

Toppsäljare

2 296 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?