Beskrivning

Projektorklocka med färgdisplay och projektor, du kan enkelt projicera tiden på väggen eller taket under hela natten. Projektorhuvudet är dessutom roterbart 180°, vilket gör det möjligt för dig att rikta den vart du vill och justera dess fokus.

Denna mångsidiga väckarklocka har en rad funktioner, inklusive LED-projektor, alarm, hygrometer och termometer, och visar tid, vecka, temperatur, fuktighet och väder på den tydliga LCD-skärmen.

Klockan drivs av batterier eller en 4,5V nätadapter (ingår ej) för att hålla projektorn upplyst kontinuerligt. Med batterier kan du enkelt slå på projektorfunktionen och bakgrundsbelysningen med en knapptryckning och sedan stänga av efter några sekunder.

Utöver att visa tid och datum har den också andra praktiska funktioner, såsom en inbyggd termometer och kalender, samt möjligheten att avläsa luftfuktighet och förväntat väder.

På den stora displayen kan du tydligt se datum och temperatur, och du kan använda den roterbara lasern för att projicera tiden på väggen. Klockan kan drivas med 2 AAA-batterier (ingår ej) och/eller en adapter. Från adaptern är projektorn kontinuerlig, medan den från batteriet endast lyser med en knapptryckning.

För att spara batteri visas inte klockan kontinuerligt; istället trycker du på en knapp vid klockan för att aktivera projektorbelysningen, som sedan återgår till viloläge efter en stund.

Specifikationer:

Temperaturintervall: -9,9 till 60 grader Celsius (14,2 till 140 Fahrenheit)
Fuktighet: 20% -90%
Upplösning: 1 grad Celsius
Display: Visar max/min-temperatur och fuktighetsrekord
Kalender: 2001 - 2099
Effekt: 2 x AAA-batterier (ingår ej)
Tidsformat: 12/24 timmar
Modell: DS-8190
Material: Plast
Storlek: 15 x 11 x 5,7 cm
Vikt: 178 gram

Objektsnr 628872044

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 09:46

Projektorklocka och väderstation i ett

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Auktionen avslutades utan bud

TemNet

Trelleborg, Sverige

4.9

TemNet

Företag

Toppsäljare

3 881 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?