Beskrivning

Exklusiv Väggrelief av Stig Carlsson, Jie, 1900-tal

Vi är stolta över att presentera denna exklusiva och historiskt betydande väggrelief, skapad av den berömda svenska keramikern Stig Carlsson. Denna unika pjäs, tillverkad av stengods, är ett framstående exempel på Carlssons mästerliga hantverk och konstnärliga vision.
Stig Carlsson, född 1932, var en framstående svensk keramiker och konstnär, känd för sina innovativa och uttrycksfulla verk. Hans konstnärliga produktion spänner över flera decennier under 1900-talet, och hans verk har blivit mycket eftertraktade samlarobjekt.
Denna väggrelief är ett utmärkt exempel på Carlssons konstnärliga stil och tekniska skicklighet. Den presenterar ett abstrakt kubistiskt motiv, vilket är typiskt för Carlssons arbete. Varje detalj i denna pjäs visar Carlssons noggranna uppmärksamhet på detaljer och hans förmåga att skapa djup och textur i sina verk.
Denna väggrelief är inte bara ett konstverk, utan också ett stycke svensk historia. Den representerar en tid då svensk keramik var i framkant av den globala konstscenen, och Stig Carlsson var en av dess mest framstående företrädare.

Vi erbjuder nu denna sällsynta och värdefulla pjäs till försäljning. Detta är en unik möjlighet att äga ett verk av en av Sveriges mest respekterade och inflytelserika keramiker. Denna väggrelief skulle vara en fantastisk tillägg till alla seriösa konstsamlingar, och ett värdefullt arv att bevara för framtida generationer.

För mer information, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lägga till denna extraordinära pjäs till din samling.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektsnr 630531661

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Exklusiv Väggrelief av Stig Carlsson, Jie, 1900-tal

Pris

450 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?