Beskrivning

Upplev elegansen och sofistikeringen med våra exklusiva trumpetformade porslinvaser. Med en höjd av 23 cm är dessa mästerverk skickligt utformade för att förena traditionell charm med modern estetik. Varje vas är präglad av en delikat lila nyans, en färg som symboliserar lyx och kunglighet.
Den trumpetformade designen ger vaser en graciös silhuett som smalnar mot basen och vidgas elegant mot toppen. Den -yttre lila tonen ger ett spel av ljus och skugga som förhöjer varje blomarrangemang du väljer att visa.

Vaserna är utsmyckade med handmålade vita blommor och slingrande blad, ett konstverk som återspeglar naturens skönhet. Denna detaljrika design gör varje vas till ett unikt konstverk, perfekt för samlare och beundrare av fin keramik.

För att fullända din inredning rekommenderar vi att dessa vaser placeras på en mörk trähylla eller sidobord för att framhäva deras strålande färger och detaljer. Omgiven av subtil belysning kommer de inte bara att vara ett centrum för uppmärksamhet utan också skapa en atmosfär av lugn och elegans i ditt hem.

Dessa vaser är mer än bara inredningsdetaljer - de är ett uttryck för raffinerad smak och en kärlek till skönheten i hantverk. Skäm bort dig själv eller en älskad med dessa fantastiska porslinvaser och låt dem bli kronjuvelen i din inredning.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektsnr 630445857

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lyxiga Trumpetformade Porslinvaser - En Exklusiv Inredningsdetalj

Pris

450 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?