Beskrivning

Säljer två dekorativa och användbara porslinsmått i form av kannor, märkta utvändigt med texten 1 ltr. respektive 1/2 ltr. i mörkblått. De är båda i mycket fint skick. Det finns varken fläckar, sprickor eller nagg! Endast vag krackelering, men det tillför dem bara en fin patina <3 Märkta på undersidan, bland annat med en stämpel som gör gällande att de tillverkats i DDR, vilket innebär att de har sitt ursprung i forna Östtyskland. Jag tippar på att de är från tidigt 1950-tal. Skicket gör att de kan användas för till exempel mjölk eller saft, så de behöver inte bara stå på en hylla och vara dekorativa :) Passar finfint i det lantliga hemmet.

Mått: Den stora kannan är 15 cm hög, den lilla drygt 12,5 cm hög.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses INOM TRE DAGAR efter avslutad auktion och jag skickar försändelsen senast tre dagar efter mottagen betalning. Behöver du fler dagar på dig att betala eller vill dela upp betalningen, kan du välja faktura 30 dagar via Klarna som betalningsmetod.

Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren av auktionen/köparen för. Jag erbjuder i de allra flera fall två olika fraktalternativ och det är de billigaste för just den aktuella försändelsen. Köparen får då själv får välja vilket av dessa två som passar bäst. I övriga fall, vilket är då försändelsen är liten och lätt, är det digitalt frimärke som gäller, helt enkelt för att det är det enda ekonomiskt försvarbara alternativet. Fraktpriserna är ingenting jag styr över utan jag gör det bästa jag kan för varje vara som skall fraktas. Jag tar inte extra betalt för packmaterial.

I annonsen och vinnarmejlet framkommer vilka betalningsmetoder som gäller och jag tar inte emot banköverföringar på "traditionellt sätt".

Lycka till med budgivningen :)

Objektnr 633387948

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 20:57

SISTA CHANSEN! Paret dekorativa äldre mått/kannor i porslin, felfria, lantliga

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

Änah vann auktionen

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verifierad

Toppsäljare

592 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?