Beskrivning

En vacker kinesisk urna i vackert blåvitt blommönster.

En vacker inredningsdetalj i hemmet!

Mått: 24cm höjd, 20cm diameter

Fint skick!

SPANA IN ALLA VÅRA ANNONSER!

Våra villkor

Utebliven betalning & Ej uthämtade paket
Om betalning inte har skett inom fem dagar från det att auktionen är vunnen förbehåller vi oss rätten att häva köpet. I de fall paket inte hämtas ut hos ombudet på grund av att beställaren/mottagaren 1) inte varit anträffbar på det angivna telefonnumret för avisering, 2) vägrat ta emot leveransen eller 3) uppgivit felaktiga kontaktuppgifter såsom adress, telefonnummer eller e-post debiteras beställaren en returavgift. Avgiften motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottaga det i retur. För ej uthämtade paket debiteras 100 SEK plus eventuella fraktkostnader. Kostnaden dras från ordervärdet och mellanskillnaden återbetalas. Om värdet understiger 100 SEK debiteras varan eller varornas värde.

Leverans
Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet, dock senast sju arbetsdagar efter erhållen betalning. Vi ordnar alltid samfrakt när det finns möjlighet, dock max 20 kg och det som ryms i en flyttkartong. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning. Vår fysiska butik och lager finns på Stora Holms Säteri i Göteborg och för upphämtning kan ni besöka oss under våra öppettider fre & lör klockan 11-16 eller enligt överenskommelse.

Retur och Reklamation
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som konsument rätt att ånga ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit din vara. När vi mottagit returen återbetalas beloppet inom 10 arbetsdagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. Bifoga en lapp med ditt namn och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan.

Det är viktigt för oss att du är nöjd med dina produkter! Hör därför av dig till oss så fort som möjligt om du är missnöjd. Tala om varför du är missnöjd och bifoga en eller flera bilder på produkten.

Kontakta oss
Har du frågor? Välkommen att skriva ett meddelande här på Tradera, maila eller ringa.
For international buyers: Please contact us before submitting the purchase, then we send you information about the shipping cost.

Other People’s Things är en del av företaget Retail Corner 30 Handelsbolag org nummer 969673-3931. Varorna beskattas med vinstmarginalbeskattning (VMB), vilket innebär att företag inte ska ta upp momsen för köpet i sin bokföring.

Objektsnr 631152246

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 11:22

Kinesisk urna bojan med lock blåvitt mönster

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Slutar om

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?