1 fin Puderdosa med spegel 1950-tal S 67,9 gr Ø 71 mm, V5241

6 410 visningar

690 kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Avhämtning: Växjö
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

1 fin puder dosa med spegel

i Sterling Silver,

1950-tal (Z8), 67,9 gr, Ø 71 mm, tjocklek 10 mm,

obs inre behållare inte silver,

ett stift sticker ut vid ena sidan av gångjärnet.

Från K & EC silversmed.

Bra skick annars!

Hitta våra butiksannonser: https://www.tradera.com/profile/items/584826/pantbankenstampen

Missa inte vår andra butik på Tradera, med alias Stampens Butik (i Linköping) där du också kan fynda! Se länk: https://www.tradera.com/profile/items/592020/stampens-butik

Det går bra att betala själv i förskott inom 3 dagar. För PantbankenStampen Växjö, med referensnr/artikelnr som börjar med V ska betalning göras via Tradera-betalning (som inkluderar möjlighet att betala med kortbetalning även dito kreditkort (Visa, MasterCard (MC), Maestro), Bankgiro (BG), Swish och PayPal. Denna vara säljs av PantbankenStampen i Växjö. Därefter skickar vi varan när vi fått betalningen.

Skickas spårbart med DHL eller Posten.

OBS: Ej Utlösta Försändelser samt Ångrade Köp som skickas i retur till oss, debiteras köparen med 250 kr eller verkliga högre kostnad för frakt och administration. Detta kan ske bl a genom avdrag på Tradera-återbetalningen eller genom att vi fakturerar köparen.

Vi har sålt på Tradera sedan 2005! Vi har Butik på Tradera. Läser mer om vår Butik här: https://www.tradera.com/profile/information/584826/pantbankenstampen

Vi följer naturligtvis distansavtalslagen (2005:59) och Ångerrätten men observera att ädelmetaller inte omfattas av denna. Se Kap. 2, §11, 2:a stycket. Säljaren äger rätt att göra undantag från ångerrätten för föremål av guld, silver eller platina, då det ”avser en vara eller tjänst vars pris beror på sådana svängningar på marknaden som näringsidkaren inte kan påverka och som kan inträffa under ångerfristen”.

;