Beskrivning

1st

Denna charmiga miniatyrstaty av en snigel är ett måste för alla som uppskattar hantverk och detaljrikedom i heminredningen eller den miniatyrträdgården. Skapad av gediget mässing, mäter denna lilla prydnad 1,7 cm i höjd och 3,7 cm i längd, vilket gör den till en diskret men ändå uppmärksammande detalj i varje rum.

Statyns vikt på 23 gram vittnar om kvaliteten på mässingen som används. Varje linje och kurva på snigeln är noggrant formad för att skapa en realistisk och livlig representation av detta bedårande trädgårdsdjur.

Den här snigelstatyn kommer att vara ett samtalsämne och ett unikt inslag i ditt hem. Den är perfekt för den som har ett öga för unika föremål eller den som vill ge en present som står ut från mängden.

För närvarande finns det fyra stycken av dessa förtjusande snigelstatyer tillgängliga. För den som vinner auktionen erbjuds möjligheten att addera fler till sin samling, hör bara av er innan ni betalar så fixar vi det. Låt denna mässingssnigel krypa in i ditt hem och berika din miljö med sin charm.

Objektnr 632789177

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 16:05

Antik minisnigel, liten prydnad

Ledande bud

|

45 kr

Slutar om

Drango

Linköping, Sverige

4.9

Drango

Verifierad

35 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?