Beskrivning

SWAROVSKIKRISTALL, STRASS - OKTAGON 60 MM
OBS! Finns liten ytlig skada

Mått: Längd 60 mm

Denna kristall kan du använda som t ex fönstersdekoration. När solen lyser på denna typ av kristall dansar för en stund fantastiskt vackra solkatter i regnbågens alla färger på väggarna i ditt rum. När solen lyser med sin frånvaro är fortfarande denna dekoration mycket vacker i sig själv.

Du väljer själv om du vill hänga kristallen i ett vackert band, eller om du vill använda någon typ av genomskinlig nylonlina, eller kanske vill du använda en tunn metallkedja. Kristallen har öppning i ena änden för upphängning. Storleken på hålet varierar beroende på storlek på kristallen, men det finns alltid plats för att trä igenom en tunn nylonlina. Man kan också använda ett metallfäste för upphängning (bör finnas i hobbyaffärer) om man vill hänga kristallen i vackra band.

Tips: Att kombinera flera olika kristaller i ett fönster kan vara mycket effektfullt. Olika storlekar som är upphängda i olika längder kan, förutom den vackra dekorationen, också ge fler tillfällen till ett sprakande färgspel i rummet.

Denna kristall är en Swarovski Strass Kristall. Vad som utmärker denna typ av kristall är den mycket välgjorda slipningen som får ljuset att brytas i vackra klara regnbågsfärger. För att du ska kunna se att det är en Swarovski kristall du har, finns en ingraverad stämpel i varje kristall.(Mycket liten, har en konliknande form). Man finner den oftast i närheten av upphängningsöppningen.

Dessa kristaller finns i flera olika former och storlekar! Se mina övriga auktioner.

Ett litet PS: Slipat, genomskinligt glas är inte helt lätt att fotografera för amatörfotografen. I alla fall inte om man vill att bilden ska göra rättvisa åt föremålet..... Vi som har fotat har gjort vårt bästa, men jag vill ändå säga att dessa bilder försöker visa glasklara kristaller med mycket exakta och välslipade ytor.

***
Tänk på att bilderna aldrig helt korrekt kan återge en varas verkliga utseende, färg eller mönster.

***

Tillverkare är One World Crystal
Materialet kommer från Swarovski Crystal

Välkommen till The Cottage Garden

Objektsnr 627913195

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 17:44

Oktagon 60mm, (OBS! har liten ytlig skada), dekoration, Strass Swarovski Crystal

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

TheCottageGarden

Värmskog, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

915 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?