Beskrivning

TRÄSKED, souvenir, Moose Garden, Jämtland

Ny.

Höjd: 2.5cm
Bredd: 10.4cm
Djup: 4.4cm

Vikt: 0.02kg

Vid köp av mig godkänner ni nedanstående villkor. Läs därför hela auktionstexten INNAN ni lägger bud.

Varubeskrivning;
Endast det ni ser på bilderna ingår i auktionen. Tillbehör som används vid fotografering, som stativ, provdockor etc. ingår ej. Varorna är begagnade om ej annat anges & säljs i befintligt skick där slitage kan finnas. Jag garanterar ej att varan är komplett, du gör en egen bedömning enligt bilderna. Ej funktionstestad innebär att det kan saknas delar, att den är ur funktion eller att vi inte har kapacitet att utföra ett funktionstest.
Mått som anges är tagna på varans högsta/längsta/bredaste del om annat ej anges, vikt är den totala vikten på varan. Vid frågor måste ni maila mig. Bud är bindande enl. Traderas regler.

Betalning;
Jag använder mig av Traderabetalning eller kontant. Du kan under "Mina köp" välja att betala med Swish, kort, PayPal eller Paynova. Betalning ska ske inom 5 dagar. Om betalning ej sker inom 7 dagar & kontakt ej upprättats, hävs köpet & Du spärras från vidare budgivning.

Avhämtning;
Jag godkänner avhämtning efter överenskommelse, varorna finns att avhämtas på Häradsvägen 8, Hammerdal. Transport till Östersund kan ordnas efter överenskommelse.
Gods för avhämtning skall avhämtas inom 10 dygn efter erhållen betalning, om ej annan överenskommelse finnes, annars tillfaller objektet tillbaka till mina ägor och ingen återbetalning sker.

Leverans & samfrakt
Jag erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut samma vecka. Skicka mig ett mail efter avslutad auktion för nya betalningsuppgifter.
Leverans av vara sker upp till 7-10 vardagar efter erhållen betalning.
Fraktpriset som står angivet i annonsen gäller inom Sveriges fastland, extra kostnader kan tillkomma för försändelser som kräver sjö -& flygfrakt samt orter där fraktbolaget har tilläggstaxa.
Jag ansvarar för risken vid transport, dvs. om vara skadas eller kommer bort under transport. Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset varav en högre fraktkostnad. Vi packar omsorgsfullt med stötdämpande material.
Varan skickas till ditt närmsta ombud/terminalombud som baseras på ditt postnummer. Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt. Ska varan skickas till annan adress så kan ni maila nya adressuppgifter till mig. Mobilnummer måste anges i er traderaprofil då avisering sker via sms.

Objektsnr 629966195

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:55

TRÄSKED, souvenir, Moose Garden, Jämtland

Utropspris

|0 Bud

9 kr

Auktionen avslutades utan bud

Desnokk

Hammerdal, Sverige

5.0

Desnokk

Verifierad

Toppsäljare

1 064 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?