Beskrivning

Fyra söta tavlor med barn i olika situationer i hyfsat bruksskick.
29,6 x 23,6 cm.
Tryckta på ganska tunnt, böjbart papper.
De båda till vänster är signerade Holly Hobbie men hittar ingen signatur på de till höger. Men alla är köpta samtidigt och tillsammans, någon gång i slutet på 1980-talet eller på 1990-talet, minns inte exakt.
De har legat i en låda och därför fått ytliga "repor", ungefär såna streck som blir om man drar med nageln på pappret och man ser dem om man vinklar tavlorna under lampan.

* Uppe till vänster: Några få "repor", svagt böjd i högerkanten på 1 cm (vet ej om det syns när den hänger uppe eller om man sätter den i en ram.

* Uppe till höger: Knappt några synliga "repor", 2 smala fördjupningar på ca 1 cm ovanför draken, som om något tryckts mot där. Svagt böjd i högerkanten precis som den ovan.

* Nere till vänster: Ganska många "repor" och två lite djupare "repor" ovanför hattarna. Böjd i 3 hörn + litet skrapmärke i 4:e hörnet. tRE SMÅ SKAV PÅ ANDRA STÄLLEN UTE VID KANTEN.

* Nere till höger: Knappt några synliga "repor", svagt böjd i högerkanten som de två översta och några pyttesmå skav på några ställen ute i kanten.

Köparen betalar frakten. Betalinfo kommer från Tradera efter auktionsslut.

Objektsnr 629645927

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 14:34

4 tavlor UTAN ramar barntavlor posters planscher Holly Hobbie 80/90-talet

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Auktionen avslutades utan bud

essenn

Bromölla, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

821 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?