Beskrivning

  • ?60 LED-plugg i LED-ljusslingor?Uppgradera 60 stycken högkvalitativa LED-kristallboll-ljusslingor, 2 m kabel och 10 m trådar, totalt 12 m. Bubble Ball från FANSIR är kristallklar och det högkvalitativa materialet gör den mer slitstark och hållbar.
  • ?Material av högsta kvalitet?Fansir ger dig ett längre varaktigt och högkvalitativt ljus. Denna solkristallljusslinga är IP65-vattentät. ABS-kristallkulor och snöre av hög kvalitet, värmebeständiga, kylbeständiga, kan normalt fungera i den varma solen, starkt snöfall, lämplig på sommaren och vintern. Grön trådlängd kan inte klippas av lätt, vilket är hållbart och säkert.
  • ?8 lägen och minnesfunktion?8 lägen att välja mellan: kontinuerligt ljus, gnista, kombinera, glödande blinkningar, vågor, blekning, blinkande och långsam blekning och minnesfunktion sparar dig att ofta ställa in läget. Permanent ljus och skapar en romantisk och charmig atmosfär på natten.
  • ?Snöflingor vattentät ?IP44 vattentät, därför lämplig för inomhus- och utomhusdekoration. Linda den runt gungorna eller växterna på din bakgård. Din familj kan njuta av det levande ljuset när som helst, var som helst. Obs! Kontakten är inte vattentät och bör användas utomhus med ett vattentätt uttag.

Objektsnr 627784738

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 17:20

Helt ny julljuskedja för trädgård, balkonger, jul, bröllop, camping (kallvit)

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?