Beskrivning

  • Detta är en dekoration speciellt utvecklad för ramadan. Den innehåller 8 gyllene och svarta stjärn- och mångirlanger. Dessa kransar är tillverkade av högkvalitativa pappersmaterial med ljus glans, hållbarhet och bristande efterföljande. Den kan återanvändas och hängas på väggar, fönster, dörrkarmar och andra platser för att skapa en festlig atmosfär.
  • ?Traditionell betydelse?Denna dekoration innehåller också Ramadans betydelse och brudgummar, så att din familj och vänner kan känna nåd och barmhärtighet, uppleva anden och värdet av fasthet och kan njuta av eidens glädje och välsignelser.
  • ?Mångsidig?Denna dekoration är inte bara lämplig för ramadan, utan kan också användas för andra festivaler eller dagliga dekorationer som jul, nyår, födelsedagar, bröllop etc., lämpliga för hus, kontor, butiker och andra tillfällen.
  • ?Speciell gåva?Denna prydnad är en bra present att ge till dina släktingar och vänner för att uttrycka din välsignelse och kärlek. Du kommer definitivt att gilla denna unika och utsökta prydnad.
  • ?Återanvändning?När semestern är över hoppas jag att du kan rädda den och återanvända den. Jag ser fram emot att se dig igen under Ramadan Mubarak nästa år.

Objektsnr 631051226

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 04:41

Eid Mubarak-dekorationer för hem, 8 stycken guld- och svart ramadan-kransar

Pris

50 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?