Beskrivning

—-
SKICK:

Skicket på CD-skivorna jag säljer varierar. Studera noga bilderna för egen rättvis bedömning. Om problem uppstår med köpt vara efter leverans, var god kontakta mig så löser vi det.
---
DISCDROP

Jag säljer nu stora delar av min personliga samling av underhållning och memorabilia som jag i flera år hängivet byggt på. Som samlare har jag sett till att bevara allt i så bra skick som möjligt och skicket anges på varje auktion i form av text och bild. Är du som jag en stor fantast av film, musik och spel kan det vara väl värt att kolla in mina övriga annonser. Jag lägger kontinuerligt upp saker som tyvärr måste hitta nya hem.

FRAKT OCH LEVERANS

Samfrakt vid köp av flera produkter. Önskas andra alternativ än vad som erbjuds var god kontakta innan lagt bud. Jag ansvarar inte för postens hantering, men ser till att packa omsorgsfullt för att förhindra eventuella skador.

Paket skickas vanligtvis inom 3 dagar efter mottagen betalning. Betalning ska ske inom 7 dagar (om ingen överenskommelse sker innan vinst).

SKICK

Jag granskar allt jag säljer och beskriver med text och bilder produktens skick. Som samlare är jag medveten om tyngden av att veta vad man köper. Kolla ingående annonsens bilder och läs beskrivningen innan lagt bud.

FRÅGOR?

Undrar du något om den specifika annonsen? Är du på jakt efter en viss vinylraritet? Vill du göra filmsamlingen komplett? Hör av dig!

Objektsnr 629262516

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 10:31

Various - All American Line Dance Album

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

discdrop

Trelleborg, Sverige

5.0

discdrop

Verifierad

Toppsäljare

224 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?