Beskrivning

Köpte denna specialutgåva från en samlare fysiskt under en Japanresa. Mycket sällsynt samlarobjekt som såldes till fåtal fans under merveilles turnén 1998. Ett kap om man är ett riktigt fan av MALICE MIZER med Gackt eran.

Det är en uppfällbar bok med ett häfte, kalender och en 3D-scen. Boken kan fällas upp till en scen med samtliga bandmedlemmar. Häftet innehåller flertal sidor för varje bandmedlem med bilder och text (se bild på Mana exempelvis). I häftet återfinns även bandets diskografi. Längst bak i boken finns mindre överaskningar som små luckor som man kan öppna med varje bandmedlems bild (ungefär som en julkalender).

Scenen har fortfarande inte använts och tillhörande material med bandmedlemmarna sitter fortfarande kvar orört i nyskick. Du som köpare får alltså upplevelsen att själv bygga upp scenen och klippa ut bandmedlemmarna. Sedan kan du ställa den som exempelvis en dekoration. (Se bilden på ett annat visningsexemplar). Alternativt har man den som en bok.

Produkten bedöms vara bevarad i väldigt gott skick för att vara från 1998 och scenen är som sagt fortfarande oanvänd vilket är svårt att hitta.

Dessa utgåvor produceras inte längre och är extremt sällsynta att få tag i.

Objektsnr 630434377

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:34

MALICE MIZER - merveilles 3D Scenbok 1998 Live - Rare Items Mana Gackt Japan

Utropspris

|0 Bud

1 250 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?