Beskrivning

Andra numret av fanklubbtidningen som gavs ut av No Doubt International Fan Club 1998. Mint skick original press direkt från lagret!

Lite om numret av fanklubb presidenten Patrick J. Larsen:

"Vi var nu inne i 1998, och efter flera år hektiskt turnerande så hade No Doubt nu tagit en paus för att spela in uppföljaren till Tragic Kingdom. Det blev därför med andra ord ett mycket lugnt år, men klubben följde ändå noggrant allt bandet gjorde för att kunna rapportera detta vidare till dom trogna fansen.

Under maj månad så gjorde dom två gig i Hawaii och dessvärre hade jag inte råd att själv bege mig dit. Men det hade däremot vår amerikanska korrespordent Liz och hennes vän Tara som jobbade på Rolling Stones Magazine. Så dom skrev en story om Hawaii-giggen i tidningen.

Medlemsantalet ökade saka men säkert, men hade inte riktigt exploderat ännu. Det var en spännande tid, och under augusti månad så hoppade Adrian Young in och spelade på hela The Vandals UK/Irland turné. När jag fick nys om detta så reste jag givetvis hela vägen till England och hängde sedan med dom under den dryga 2 veckor långa turnén. Detta skrev jag om i nummer tre."


Kolla även mina andra auktioner, har alla nummer förutom #7.

Innehåll:
======
No Doubt på Hawaii 1998
No Doubt Simpsons
Phil Jordan intervju

Och mycket mer.

20 sidor
Engelsk text
Färgomslag och svartvit/inlaga
A4 format p

Objektsnr 629550617

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 15:36

No Doubt ( Gwen Stefani ) - Tragic Kingdom Magazine #2 fanclub

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

Retro_Stuff

Norsborg, Sverige

5.0

Retro_Stuff

Verifierad

Toppsäljare

3 466 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?