Beskrivning

Sjätte numret av fanklubbtidningen som gavs ut av No Doubt International Fan Club 2000. Mint skick original press direkt från lagret! Endast fåtal ex kvar!!! Ej tryckfels versionen (2:a upplagan).

Från fanklubb presidenten Patrick J. Larsen

"Detta är nog mitt favoritnummer, eller så får den delad första plats med nummer #4. Jag fick frågan av bandet via dess management om jag kunde hjälpa till att styra upp ett showcase/fanklubb spelning i London och Hamburg. Givetvis ville jag hjälpa till med detta och bjöd därför in hundratals fans till dessa spelningar. Biljetterna skänktes bort gratis till fanklubb medlemmarna. Det var först till kvarn som gällde, och många fans blev nog väldigt lyckliga över att se No Doubt spela i dessa intima miljöer (åtminstone i London där stället bara tog ett par hundra).

Jag anlände ett par dagar innan gigget till London och umgicks intensivt med No Doubt och fick också följa med dom i deras vans när dom gjorde gig för TV i slutna studios där bara jag och deras entourage fick närvara. Sen gick vi ut på klubbar på kvällarna, och då givetvis alltid som VIP-gäster där vi blev mötta av ägaren till den exlusiva klubben där champagnen flödade och jag dansade med Gwen på discogolvet.

Detta och mycket annat kan du läsa om i detta nummer."


Kolla även mina andra auktioner, har alla nummer förutom #7.

No Doubt fanklubb gig London & Hamburg
Release fest

Och mycket mer.

32 sidor
Engelsk text
Färgomslag och svartvit/inlaga
A4 format p

Objektsnr 629550632

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 10:55

No Doubt ( Gwen Stefani ) - Tragic Kingdom Magazine #6 fanclub

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

Retro_Stuff

Norsborg, Sverige

5.0

Retro_Stuff

Verifierad

Toppsäljare

3 466 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?