Beskrivning

Femte numret av fanklubbtidningen som gavs ut av No Doubt International Fan Club 2000. Mint skick original press direkt från lagret!

Från fanklubb presidenten Patrick J. Larsen:

"1999 blev ännu ett lugnt år för bandet då dom ännu inte var riktigt klara med skivan som flyttades fram till år 2000. Dom gjorde dock en klubbturné i USA på västkusten och Las Vegas. Dessvärre hade jag inte möjlighet att närvara, men det gjorde däremot min kollega Brandon som skrev en story om alla dessa gig i just detta nummer. Om detta och mycket annat kan du läsa om i detta nummer.

På nyårsafton 1999 så skulle dom spela på Times Square i New York City. Eller rättare sagt i en fest våning med utsikt över Time Square. Givetvis var jag inbjuden på även detta, men än en gång fick jag tacka nej eftersom jag helt enkelt inte hade råd (nej jag blev inte rik på fanklubben). Däremot så minns jag att jag ringde till bandet vid flera tillfällen under dagens gång, och då var dom rätt så upptagna då dom hade fullt upp med att repetera inför kvällens gig. Dom berättade att dom bland annat skulle köra en cover av R.E.Ms "The End Of The World As We Know It" passande nog vid 12-slaget då vissa trodde att jorden skulle gå under när tiden övergick till år 2000.

Vid den här tidpunkten så hade vi etablerat kontor i nästan alla världsdelar, och jag hade fans som hjälpte till i ett tiotal länder såsom USA, Kanada, Brasilien, Syd-Afrika, Australien, Japan, Tyskland, Holland, England, Ryssland bara för att nämna ett fåtal länder. Jag minns särskilt att vi hade många ryska fans som koordinerades av min vän Kirill Baykov. Ryssarna älskade denna tidning, och jag bad Kirill skriva en story om No Doubt i Ryssland, och denna story återfinns i detta nummer. "


Kolla även mina andra auktioner, har alla nummer förutom #7.

No Doubt klubb turné 1999

Och mycket mer.

32 sidor
Engelsk text
Färgomslag och svartvit/inlaga
A4 format p

Objektsnr 629550633

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 15:36

No Doubt ( Gwen Stefani ) - Tragic Kingdom Magazine #5 fanclub

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

Retro_Stuff

Norsborg, Sverige

5.0

Retro_Stuff

Verifierad

Toppsäljare

3 466 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?