Beskrivning

Stor samling från tiden jag var med i R.E.M.:s fanclub.

Bandet var kända för att värdesätta sina fans och hade en fanclub där man för ett rimligt belopp fick mängder med generösa utskick per år i form av en kalender varje år, nyhetsbrev och andra typer av kul material. Varje jul skickades dessutom en julpresent med i form av en vinylsingel, efter 2001 en cd-singel. Inga skivor är dock med i det här paketet, de ligger mig för nära hjärtat för att auktioneras ut.

Nedanstående ingår. Samtliga kalendrar innehåller foton på bandet. Kartongerna för julpresenten skickades dessutom direkt så i posten så de innehåller diverse poststämplar och ibland eftersändningsadresser och liknande. Dessutom kan de vara lite skadade av att ha skickats med post. Se bilder, allt som ingår finns på bilderna.

2000:
Kartongen för julpresenten samt kalender för 2001. Dessutom lapp som välkomnar till fancluben.
2001: Kartongen för julpresenten samt kalender för 2002. Dessutom stor "peace"-hälsning i form av en stor och fin kartongbit.
2002: Kartongen för julpresenten samt kort med julhälsning från bandet. Den här är lite böjd efter att ha legat nedpackad under många år.
2003: Kartongen för julpresenten samt kalender för 2004. Superfin fotobok över 2003. Dessutom ett fint häfte med "frimärken". Bandet lade mycket krut på detta år.
2006: Kartongen för julpresenten samt kalender för 2007. Fint julkort kopplat till välgörenheter samt ett klistermärke.

Dessutom ingår nedanstående 15 nyhetsbrev fullproppade med information om bandet och andra projekt medlemmarna hade för sig. Nyhetsbreven är utvikbara.

2000: Två stycken
2001:
Tre stycken
2002: Tre stycken
2003: Fyra stycken
2004: Ett nyhetsbrev
2006: Två stycken

Förutom allt detta ingår dessutom ytterligare 5 klistermärken (ett är lite skadat efter att suttit fastklistrat med något), 5 st fina vykort samt ett runt objekt från 2000 års utskick.

Helt enkelt massor kul kuriosa för den som gillar R.E.M.

Allmän information:

Jag säljer nu delar av min musiksamling. Böcker, en hel del ovanliga kassetter och CD-skivor. Främst av R.E.M. men också andra ovanligheter av t.ex. Kent. Så kolla in övriga auktioner!

Jag samfraktar alltid, den mest förmånliga frakten räknas ut efter vunnen auktion. Jag skickar välemballerat så fort jag kan efter inkommen betalning, oftast inom en dag eller två. Det kan dock dröja någon dag till om jag har mycket att packa.

Objektnr 631902135

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 20:23

R.E.M. fanclub 2000-2006! Stor samling med unikt innehåll!

Slutpris

|

110 kr

Auktionen är avslutad

cliffonthemoon vann auktionen

magnus_t

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

614 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?