Beskrivning

LP: VG, finns en del hairlines men sedan en längre repa på sid.A mot slutet av skivan, en pytteliten sådan också på sista låten, som är ca 2-3mm men lite djupare detta väldigt tydligt några varv, med knaster.
Cover: VG+, trevligt konvolut men tyvärr en skada på baksidan se bilder. Även fått sig en känga på vänstra nedre hörnet, finns lite rynkor och bruksslitage. Men fortfarande fint, både hörn och långsidor är intakta och fina. Finns dock bolagsklistermärke som synes på bild, fram. Finns även separat låt och texthäfte. Finns en liten lös flärp på innesleeven.
År: 1985
Land: Europa/Tyskland
Bolag: Elektra, EKT 27

Merparten eller all data är hämtad från Discogs.com. Försöker gradera så gott som möjligt och ärligt efter denna graderingsskala.https://www.dutchvinyl.com.au/pages/vinyl-record-grading-guide, S/S, M, NM, E, VG+, VG, G+/G, F/P.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Alla skivor och covers/omslag är visuellt granskade, jag försöker att beskriva skicket på allt jag säljer så gott det går. Är jag tveksam provlyssnar jag skivan. Titta gärna på mina övriga auktioner.

Objektnr 633177704

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 12:36

Simply Red "Picture book" 1st LP

Pris

55 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

102 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?