Beskrivning

Hard to Hold - Soundtrack Recording, är det åttonde studioalbumet av den australiensiska singer-songwritern Rick Springfield och soundtrack till det amerikanska musikfilm-dramat med samma namn från april 1984. Albumet, som släpptes den 23 juli 1984 av RCA Records, innehåller flera 80-talshits, så som Love Somebody, Don’t Walk Away och Bop ’Til You Drop med Rick Springfield, When the Lights Go Down med Graham Parker och Heart of a Women med Nona Hendryx.

Detta är den europeiska originalutgåvan från juli 1984 (RCA BL84935), pressad i Tyskland av Sonopress GmbH och utgiven av RCA S.A. i U.K. och resten av Europa.

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (glossy) är som helhet i nära nyskick (Near Mint), helt utan skador, men med några mindre kvarsittande märken från egen registrering och sortering, på omslagets fram - och baksida (se bilder). Ingen antydan till s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på vare sig omslagets framsida eller baksida (se bilder). Original innerfodral i nära nyskick (se bilder), med foton, albuminformation och låttexter i flerfärgstryck.

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i nära nyskick (Near Mint) utan förekomst av repor, hack eller andra märken och utan så kallade "hairlines". Skivan spelar igenom helt perfekt, utan hopp eller hack. Inget bakgrundsknaster eller knäpp som stör uppspelningen märks.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna europeiska originalutgåva från 1984, är i sig inte ovanlig, men kan vara svårt att hitta i så fint skick som denna (Near Mint), vilket bör göra den eftertraktad för den som vill komplettera sin vinylsamling med en riktig filmmusik-klassiker i mycket fint skick, till ett rimligt pris. Mitt utropspris: 65 SEK.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 630040610

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 19:05

Hard to Hold - Soundtrack Recording- Originalutgåva I nyskick, UK/Europa (1984)

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen