Beskrivning

To the Limit är det femte studioalbumet av den brittiska singer-songwritern Joan Armatrading. Albumet är inspelad i Olympic Studios i London och publicerat av A&M Records den 20 september 1978. Albumet innehåller bland annat Armatradings singlar Bottom to the Top och Barefoot and Pregnant.

Detta är den europeiska originalutgåvan från september 1978, pressad och distribuerad av CBS Haarlem, Holland (AMLH 64732/Sp-5201-INT-1 resp. SP-5202-INT-2) .

Omslag, Innerfodral, Bilagor, m.m.
Omslaget (matt) är som helhet i nära nyskick (Near Mint) utan skador eller kantstötningar, men med några enstaka kvarsittande mindre märken, efter egen registrering och sortering. Ingen antydan till s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan på någon del av omslagets sidor (se bilder). Blått original innerfodral med bilder, låttexter och albuminformation, i nära nyskick (Near Mint).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i nära nyskick (Near Mint) utan förekomst av noterbara märken, repor eller så kallade "hairlines". Skivan spelar igenom helt perfekt utan hopp eller hack. Inget bakgrundsknaster eller knäpp som stör uppspelningen märks.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna holländska originalpressning är relativt lätt att få tag på, men sällan i så fint skick som denna och bör med hänsyn till detta vara eftertraktat för den som vill komplettera sin vinylsamling med en originalutgåva i mycket fint skick, till ett rimligt pris. Mitt utropspris: 65 SEK.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 630040913

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 19:07

Joan Armatrading - To the Limit, originalutg. i nära nyskick A&M Records (1978)

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?