Beskrivning

Janis, är ett musikalbum som innehåller musiken och intervjuer från den kanadensisk-amerikanska spelfilmen Janis från 1974, om och med den amerikanske r&b-sångerskan Janis Joplin.

Albumets första skiva innehåller flera av Joplins största hits, bland annat Mercedes Benz, Try (Just a Little Bit Harder),Summertime, Move Over och världshiten Me and Bobby McGee. Den andra skivan innehåller tidiga inspelningar från åren 1963, 1964 och 1965.

Dubbelalbumet innehåller utöver skivorna, i ett snyggt gate-foldomslag, även en fjortonsidig svartvit bilaga med 22 bilder från Joplins liv och alldeles för korta karriär, inbunden i albumomslaget (se bilder).

Detta är den europeiska originalutgåvan, pressad i Haarlem, Holland och utgiven 1975 av CBS Records (CBS 88115 Made in Holland).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (glossy, gatefold) är som helhet i fint skick (Excellent) utan skador, men med mindre märken från egen registrering och sortering på omslagets framsida (se bilder). Svag antydan till s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, i ovankant på omslagets framsida och baksida (se bilder). Original svartvita innerfodral i bra skick (se bilder), men med mindre kantbristningar i båda fallen. Den inbundna bildbilagan är i nyskick (se bilder).

Vinylskivornas skick
Vinylskivorna är i nära nyskick (Near Mint) utan förekomst av repor, hack eller andra märken och utan så kallade "hairlines". Skivorna spelar igenom helt perfekt, utan hopp eller hack. Inget bakgrundsknaster eller knäpp som stör uppspelningen märks.

Bedömt värde och Utropspris
Albumet i denna europeiska gatefold-utgåva från 1975, är i sig inte ovanligt, men kan vara svårt att hitta i så fint skick som denna (Excellent/Near Mint), vilket bör göra den eftertraktad för den som vill komplettera sin vinylsamling med en riktig musik-klassiker i mycket fint skick, till ett rimligt pris. Mitt utropspris: 120 SEK.

Övrig information
Titta gärna även på mina övriga annonser på Tradera och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två, trippelalbum räknas följdaktligen som tre, men kan självfallet ändå samfraktas, men då till högre fraktkostnad. Begär samfraktpris om du ropar hem flera album samtidigt.

Betalning och Övriga Köpvillkor
Varan säljs i befintligt skick, i enlighet med den information och de bilder som redovisas i denna annons. Frågor om varans skick eller innehåll, liksom frågor om betalning eller andra villkor för överlåtande/överlämnande av varan är välkomna och besvaras gärna, men skall ställas innan bindande bud lämnas.

Varan ska betalas snarast efter vunnen aktion och med användande av Traderas betaltjänster, vilket innebär att du betalar till mitt Traderakonto via länkar i vinnarmejlet. Kontant betalning, delbetalning, Swish eller liknande vid eventuell avhämtning accepteras inte. Om betalning inte skett inom tre (3) dagar från auktionens avslutning och överenskommelse om annat inte dessförinnan träffats via Traderas meddelandetjänst, tolkas detta som att du inte har för avsikt att fullfölja köpet och en anmälan om detta lämnas till Tradera, för hävande av köpet.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av vinylskivor. Köparen betalar frakten. Varan kan efter överenskommelse även avhämtas i Kristianstad, förutsatt att full betalning dessförinnan skett via Traderas betaltjänster.

Objektnr 632423721

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 16:34

Janis Joplin - Janis, 2LP Originalutgåva, Europe/Holland (1975)

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

176 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?