Beskrivning

Old Ways, är det fjortonde studioalbumet av den kanadensiska kompositören och country/folk/americana/rock musikern, Neil Young. Albumet spelades in under perioden januari 1983 och april 1985 och släpptes i augusti 1985 av Geffen Records. Albumet innehåller bland annat singlarna Get Back to the Country och Old Ways.

Detta är den europeiska originalutgåvan, pressad av CBS Records, Haarlem, Holland, för den europeiska marknaden och utgiven av Geffen Records den 12 augusti 1985 (GEF 26377).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (matt) är som helhet i nära nyskick (Near Mint), utan skador och åldersslitage (patina), men med en liten rest efter egen registrering och sortering (se bilder). Ingen antydan till s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på någon av omslagets sidor. Samtliga låttexter finns på omslagets baksida (se bilder). Original innerfodral med bilder och albuminformation, också i utmärkt skick.

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i nära nyskick (Near Mint) utan förekomst av repor, hack, märken eller antydan till så kallade "hairlines". Skivan spelar igenom helt utan hopp, hack, bakgrundsknaster eller ”knäpp”.

Bedömt värde och utropspris
Albumet är eftertraktat men också relativt vanligt på Discogs, dock sällan i så gott skick som detta (Near Mint). Albumet i samma utgåva och i motsvarande skick säljs för cirka 300 SEK. Mitt utropspris: 120 SEK.

Övrig information och villkor
Utöver detta album säljer jag även följande album med Neil Young här på Tradera:

American Stars ’N Bars - U.S. 1977, Reprise Records (MSK 2261)
Decade - U.S. 3LP 1977, Reprise Records (3RS 2257)

Passa på och komplettera din skivsamling med de album du saknar. Titta även gärna på mina övriga annonser på Tradera och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två, trippelalbum räknas följdakligen som tre, men kan självfallet ändå samfraktas, men då till högre fraktkostnad. Begär samfraktpris om du ropar hem flera album samtidigt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Objektsnr 629946808

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 19:05

Neil Young - Old Ways - Originalutg. nära nyskick, Geffen Records, Europe (1985)

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen