Beskrivning

Jag säljer ett 1/4” Maxell rullband som ligger på en original Maxell MR-10 aluminiumspole! Bandet är inspelat en enda gång, så det finns inspelad musik, 2-spår, 7,5 IPS. Jag har monterat nya, längre leadertape och transparent stopptejp vilket innebär att om man har en bandspelare med stoppfunktion stannar bandet automatiskt innan leadertapen tar vid. Se bild på leadertape.

Spolen är Maxell MR-10 och den är i bra skick, men det syns spår av användning, åtminstone vid närmare betraktande. Funktionen är dock perfekt. Denna spole är avsedd för NAB-adapter. Bandlådan är också i bra skick, även om den bär små spår av ålder och användning.

OBS! Auktionen gäller inte något annat är det som beskrivs ovan. Bilden med bandspelaren är endast för illustration av bandet ifråga.

INFO:
Detta är band #31 ur min privata samling - och bandet rullar i skrivande stund, i min egen bandspelare (se bild 5)! Så det är alltså inga ”loppisfynd” som jag säljer vidare, utan kvalitetskontrollerade saker. Skulle det, trots det, slinka igenom något att anmärka på så ber jag köparen kontakta mig så att vi kan lösa saken på bästa sätt.

LEVERANS:
Jag tillämpar samfrakt ”inom 3 dagar” men om du meddelar mig, och ber om att få vänta längre med att få varan skickad, så går det utmärkt - meddela mig bara i tid.
Jag packar allting noga, och levererar så snabbt jag kan.

Objektsnr 628371997

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 10:37

1/4” RULLBAND MAXELL UD 35-180

Såld för

427 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Boondocks

Hökerum, Sverige

5.0

Boondocks

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?