Beskrivning

Jag säljer ett 1/4” Maxell rullband som ligger på en original Maxell MR-10 aluminiumspole! Bandet är inspelat en enda gång, så det finns inspelad musik, 2-spår, 7,5 IPS. Jag har monterat nya, längre leadertaper och transparent stopptejp i båda ändar, vilket innebär att om man har en bandspelare med stoppfunktion stannar bandet automatiskt innan leadertapen tar vid. Se bild på leadertape.

Spolen är Maxell MR-10 och den är i mycket fint skick - men det finns några små märke på ena sidan, synligt men inget som påverkar användningen. Denna spole är avsedd för NAB-adapter. Bandlådan är även den i mycket fint skick skick, endast ytterst små spår av ålder och användning på den ena kanten av bandlådan. I bandlådan ligger också det etikettark som medföljer.

INFO:
Detta är band #19 ur min privata samling - och bandet rullar i skrivande stund, i min egen bandspelare. Så det är alltså inga ”loppisfynd” som jag säljer vidare, utan kvalitetskontrollerade saker. Skulle det, trots det, slinka igenom något att anmärka på så ber jag köparen kontakta mig så att vi kan lösa saken på bästa sätt.

LEVERANS:
Jag tillämpar samfrakt ”inom 3 dagar” men om du meddelar mig, och ber om att få vänta längre med att få varan skickad, så går det utmärkt - meddela mig bara i tid.
Jag packar allting noga, och levererar så snabbt jag kan.

Objektsnr 629822097

Visningar 215

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 12:28

MAXELL UD 35-180, 1/4” RULLBAND

Slutpris

|

537 kr

Auktionen är avslutad

Bumpa-55 vann auktionen

Boondocks

Hökerum, Sverige

5.0

Boondocks

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?