Beskrivning

TVÅ RULLBAND SÄLJES - vänligen läs all text innan du lägger bud ;-)

Jag säljer två 1/4” rullband som ligger på mycket fina TDK267 aluminiumspolar! Banden har båda inspelad musik, 2-spår, 7,5 IPS. Jag har monterat nya, längre leadertaper och transparent stopptejp i båda ändar. Båda banden är fina och välljudande Agfa PEM369 och detta är ett fint band – både spelar, låter och spolar fint.

Dessa TDK aluminiumspolar är mycket fina - näst intill nyskick. TDK’s spolar är av mycket hög kvalitet och de är avsedda att användas tillsammans med NAB-adapter.
Bandlådorna är TDK original, och de är välhållna, utan skador eller kladd. Fina lådor, med endast små spår av användning då det finns lite skavmärken samt spår av borttagen text på kanten.

INFO:
Dessa band #33 och #62 ur min privata samling - och banden har såklart spelats i min egen bandspelare. (se bild 4). Det är alltså inga ”loppisfynd” som jag säljer vidare, utan kvalitetskontrollerade saker. Skulle det, trots det, slinka igenom något att anmärka på så ber jag köparen kontakta mig så att vi kan lösa saken på bästa sätt.

LEVERANS:
Jag tillämpar samfrakt ”inom 3 dagar” men om du meddelar mig, och ber om att få vänta längre med att få varan skickad, så går det utmärkt - meddela mig bara i tid.
Jag packar allting noga, och levererar så snabbt jag kan.

Objektsnr 630241525

Visningar 293

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 23:05

2st RULLBAND, 1/4” på 10,5” aluminiumspolar

Slutpris

|

920 kr

Auktionen är avslutad

tommiegun vann auktionen

Boondocks

Hökerum, Sverige

5.0

Boondocks

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?