Beskrivning

Jag säljer ett 1/4” Agfa PEM368 rullband som ligger på en mycket fin aluminiumspole! Bandet är inspelat en enda gång, så det finns inspelad musik, 2-spår, 7,5 IPS. Jag har monterat nya, längre leadertaper och transparent stopptejp i båda ändar, vilket innebär att om man har en bandspelare med stoppfunktion stannar bandet automatiskt innan leadertapen tar vid. Se bild på leadertape.

Aluminiumspolen är en Ampex spole (utan dekal) och den är i mycket fint skick - näst intill nyskick. Denna spole är avsedd för NAB-adapter. Bandet kommer i en ReVox original plastlåda, som även den är i fint skick skick, endast små spår av ålder och användning, såsom t.ex. viss missfärgning i form av mörka fläckar.

INFO:
Detta är band #28 ur min privata samling - och alla band jag säljer har rullat/rullar i min egen bandspelare. Så det är alltså inga ”loppisfynd” som jag säljer vidare, utan kvalitetskontrollerade saker. Skulle det, trots det, slinka igenom något att anmärka på så ber jag köparen kontakta mig så att vi kan lösa saken på bästa sätt.

LEVERANS:
Jag tillämpar samfrakt ”inom 3 dagar” men om du meddelar mig, och ber om att få vänta längre med att få varan skickad, så går det utmärkt - meddela mig bara i tid.
Jag packar allting noga, och levererar så snabbt jag kan.

Objektsnr 630241810

Visningar 168

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 23:10

1/4” RULLBAND på aluminiumspole 10,5”

Slutpris

|

520 kr

Auktionen är avslutad

tommiegun vann auktionen

Boondocks

Hökerum, Sverige

5.0

Boondocks

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?