Sonny Terry licks, Tom Ball, för bluesmunspel, på engelska

8 besökare
kr
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Sonny Terry Licks

Fräna, användbara licks av Sonny Terry för bluesmunspel, med beskrivningar och praktiska tips.

På engelska. 47 sidor. CD medföljer så du kan höra hur det ska låta.
Mycket gott skick.

Viktig information

Jag använder Traderas automatiska vinnarmejl, där hittar du all betalningsinformation. Titta i din spamkorg om du inte fått det.

Fraktkostnad: Köparen betalar fraktkostnaden. Jag försöker alltid hitta det billigaste fraktsättet, men skickar med A-post för att minimera leveranstiden. Denna vara skickas med Postens brevtjänst "Skicka Lätt" och är spårbar.

Jag tar inte ut något extra för frakten utöver Postens avgift och jag bjuder på emballaget!

Kontakta mig om du vunnit fler av mina auktioner och vill ha samfrakt!

Betalning: Priset är slutbudet eller "Köp nu"-priset samt Postens porto på 58: -. Märk betalningen med ditt alias eller auktionsnummer, om du väljer att betala med banköverföring, så att jag vet vem som betalat och vilken auktion det gäller. Kom ihåg att ditt bud är bindande. Betalning inom 5 dagar.

Leverans: Jag skickar när jag mottagit betalningen för varan, till den adress du lämnat till Tradera - Oftast dagen efter (men senast inom 3 dagar). Mitt hem är rökfritt och oftast djurfritt.

Jag kan tyvärr inte ta ansvar för Postens hantering eller leverans. (Vid begäran från köparen kan jag använda rekommenderad försändelse, det kostar dock mer i sådant fall. Se postens hemsida för info och kontakta mig om du önskar detta).

Titta gärna lite på andra auktioner som jag har!