Beskrivning

Upptäck ett stycke modehistoria med denna Vintage Lacoste Affisch/Poster!

En tidlös skatt för alla modeentusiaster
Denna större affisch från Lacoste är inte bara ett konstverk, det är en symbol för stil och elegans. Med sitt klassiska design och ikoniska krokodillogo är den perfekt för att ge ditt hem eller kontor en touch av sofistikerad charm.

Lacoste: En ikon inom modevärlden
Lacoste är känt för sin tidlösa design och sin dedikation till kvalitet. Denna vintage-affisch fångar andan av Lacostes arv och är ett måste för alla som uppskattar klassiskt mode och stil.

Storlek och skick
Måtten på denna affisch är 80 x 59 cm, vilket gör den till ett imponerande tillskott till vilket rum som helst. Trots sitt ålder har den en autentisk patina med slitage och fläckar runt om, vilket ger den en charmig vintagekänsla. Omfamna dess karaktär och låt den berätta sin historia på din vägg.

Perfekt för samlare och entusiaster
Oavsett om du är en samlare av vintageaffischer eller en entusiast för modehistoria, är denna Lacoste-affisch en minnesvärd skatt att äga. Ge den som en gåva till dig själv eller till någon speciell som uppskattar den

Miss inte chansen att lägga vantarna på denna sällsynta vintageaffisch från Lacoste. Lägg bud nu och låt den bli kronan på verket i din samling!

Objektnr 632913694

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 22:16

Lacoste, palette de couleurs 1985

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

Bloppisloppis

Mariefred, Sverige

Bloppisloppis

Verifierad

298 omdömen

Läs omdömen