Beskrivning

Denna serigrafi är handsignerad och daterad av konstnären Shepard Fairey.

Shepard Fairey är en amerikansk samtidskonstnär, grafiker och social aktivist som är en del av Street Art-rörelsen tillsammans med konstnärer som till exempel Banksy. Förutom konstnär är Shepard Fairey skateboardåkare och grundare av OBEY Clothing.

Liberté, égalité, fraternité - Frihet, jämlikhet, broderskap: dessa ord anses vara den franska revolutionens mest kända slogan. Män och kvinnor föds och förblir fria och lika i rättigheter. Sociala skillnader kan endast grundas på det gemensamma bästa.

Shepard Fairey skapade konstverken Liberté, Egalité, Fraternité för att visa sitt stöd för Frankrike efter terrorattackerna den 13 november 2015 - som en symbol för enhet under ett mörkt, tragiskt ögonblick.

Offset litografi 91x61cm på tjockt creméfärgat papper. I utmärkt skick för samlaren. Handsignerad och daterad i blyerts av konstnären. Oinramad.

Jag står för pack och emballage och skickar alltid spårbart och försäkrat. Samfraktar naturligtvis vid köp inom 1 dag. Jag ansvarar ej för Postens hantering under transporten.

Se gärna mina övriga Shepard Fairey auktioner och med konst från bland annat Vasarely och Roy Lichtenstein

streetart, gatukonst, grafitti, original serigrafi, grafisk konst, samlarobjekt, samlarföremål, frankrike

Objektsnr 632305388

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 18:50

Shepard Fairey - Signerad serigrafi - Liberté, égalité, fraternité

Utropspris

|0 Bud

2 900 kr

Slutar om

Aries8212

Granö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

355 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?